söndag 17 april 2011

Workshop i betonggjutning

Workshop
Se på saker ur ett annat perspektiv och ta tillvara på sådant som andra kanske tycker är skräp och göra något roligt och kreativt av istället.

Vi gjuter i alla möjliga byttor och förpackningar.

Har finaste tallriken gått i kras varför inte gjuta in den i ett mosaikfat/fågelbad. Av silverbrickan längst in i skåpet kan det bli ett fint betongfat. Och varför inte till trädgården, gångplattor gjutna och dekorerade efter egen fantasi .

Och mycket mera. Att skapa i grupp med andra är avkopplande och gör gott för själen.

Så är du intresserad av att träffas för att skapa i betong är du välkommen att höra av dig på mail katarina@kattinkak.se eller telefon 070-684 90 05.

Plats: gamla Stenkumlaskolan, Studieförbundets Bildas lokaler i Västerås.

Dagtid kl 13-17 eller kväll  kl 17-21 kommer att bli efter önskemål, enda kravet är att minst 4 är anmälda.

Saker som är bra att ha med sig är oömma kläder, hinkar, burkar gärna i plast och alla möjliga formar man tror kan gå att gjuta i.

Ett annat tips är att besöka närmaste miljöbod/sophus och få med sig mer än man lämnat. Du anar inte vad andras "sopor" eller dina egna för den delen kan bli fina formar att använda till att gjuta föremål i betong.

Kostnad 400 kr per person och workshop och då ingår betong och fika.

Vill man gjuta sin egna dörrmatta är kostnaden 500 kr per person.

Välkommen att höra av dig om du är intersserad.

1 kommentar:

viagra online sa...

Jag gillar det här inlägget eftersom det sätt som du uttrycker idéer som det är mycket artig och intressant. Vänligen håll skriftligt.